30/9/07

PÀRQUING D'ALAQUÀS NEGOCI I POLITICA


El passat dijous 27 de setembre es va ratificar, pel ple el Conveni subscrit entre la mercantil NAU URBANA SL., i l'Ajuntament d'Alaquàs, amb data 20 de setembre de 2007. El Conveni va ser ratificat amb els 13 vots a favor dels regidors socialistes i 8 abstencions dels regidors del PP.

Segons ha pogut saber La Quarta Torre, els regidors del Partit Popular tenien seriosos dubtes sobre la legalitat del conveni, ja que alguns dels punts podrien ser contraris a l'actual Pla General, i la legalització d'aquests punts quedaven supeditats al contingut del nou Pla General en fase de redacció.

El conveni es va signar segons l'ordre del dia del Ple amb NAU URBANA SL., però segons ha pogut esbrinar La Quarta Torre, el 10 de març del 2006 es constitueix l'empresa NAU URBANA PARQUING ALAQUAS SOCIEDAD LIMITADA, ambdues comparteixen domicili en la GRAN VIA MARQUES DEL TURIA, 59 i a D. Fidel Blasco Miota, ex regidor del PP de l'Ajuntament d'Alaquàs com un dels seus administradors.

NAU URBANA PARQUING ALAQUAS SOCIEDAD LIMITADA hauria de ser per tant l'empresa responsable de la construcció de l’aparcament del carrer major, doncs sembla ser aquest el seu objecte social, i no NAU URBANA SL. com es desprèn del conveni signat per l'Ajuntament.

En NAU URBANA PARQUING ALAQUAS SOCIEDAD LIMITADA consta també com administrador des del 20 d'abril de 2006 D. Tarsilo Francisco Piles Guaita, ex regidor d'UV de l'Ajuntament de València, ex president de la formació regionalista i actual conseller del València CF.

Des de la Quarta Torre esperem que les vinculacions d'aquestes empreses amb la dreta valenciana, no sigen les causants que el PP local no haja votat en contra d'aquest conveni urbanístic malgrat els dubtes que tenen sobre la legalitat del mateix.

13/9/07

Turbulències en el PSOE local.


L'alcalde Jorge Alarte està tenint un inici de legislatura més moguda del que esperava després de revalidar la seua majoria absoluta en les passades eleccions del 27 de maig i no precisament per l'oposició realitzada pel PP local.

Segons ha pogut saber La Quarta Torre, com a mínim una regidora i un regidor de l'actual equip de govern han perdut la confiança en l'actual alcalde i no aproven les formes amb les quals tracta als treballadors municipals així com als propis regidors, el debat i l'acord han estat substituïts aquesta legislatura per l'ordene i mane i la por, segons aquests edils.

Ambdós regidors estan mantenint contactes amb històrics militants socialistes d'Alaquàs, que en el seu moment també van ser apartats de la vida política local per Alarte, per a organitzar la seua actuació de cara al present curs polític, els dos regidors díscols juntament amb, de moment, un reduït nombre de militants socialistes estan discutint com va a ser la seua actuació tant dins del grup municipal com dins de l'agrupació socialista, sense descartar en aquest moment cap possibilitat.

Des de La Quarta Torre, ens mantenim a l'espera de més moviments dins del PSOE local però no descartem que el Sr. Alarte tinga una tardor calenteta.