17/10/07

UN ALTRE QUE ABANDONA EL VAIXELL


Segons ha pogut saber La Quarta Torre, l'Ajuntament d'Alaquàs està a punt de perdre, per voluntat pròpia, un nou funcionari i aquesta vegada no es tracta d'un funcionari qualsevol, sinó el primer de l'escalafó, ja que el que aquesta vegada abandona el vaixell és el Sr. Secretari Municipal José E. Llavata Gascón, que ha estat Secretari de la corporació des de la primera legislatura de Jorge Alarte com a Alcalde.

Sembla ser que existeix un mal endèmic en aquest ajuntament, no existeixen xifres oficials referent a això, però segur que si les existiren, l'Ajuntament d'Alaquàs encapçalaria el rànquing de renúncies d'interins i funcionaris dels ajuntaments valencians.

Segurament la forma de treballar del Sr. Alarte, la forma de tractar als treballadors municipals i el ja més que notori abandó de les seues funcions com Alcalde, provocada per la seua candidatura a dirigir als socialistes valencians, té molt a veure en la renúncia tant del Sr. Llavata com de molts dels treballadors municipals que han abandonat el vaixell, (i mentrestant un bon numero d’ex-treballadors esperant que el Sr. Alcalde tinga a bé tornar a contractar-los, després de tirar-los al carrer dies abans de les últimes eleccions municipals).

Des de La Quarta Torre li desitgem tota la sort del món al Sr. Llavata, en la seua nova destinació com Secretari de Quart de Poblet.