6/8/07

Un militant socialista nou cap de comunicació.

Salvador Broseta Perales va prendre possessió el dijous 2 d’agost com a nou Cap de Comunicació de l’Ajuntament d’Alaquàs. Té 34 anys, va nàixer a València i prové de l’àmbit de la docència universitària a més de tindre una ampla experiència en la comunicació pública i institucional.

Diferents mitjans de comunicació es feren ressò d’esta noticia, però el que ningú va comentar es que segons a pogut saber La Quarta Torre, el Sr. Broseta es un destacat militant socialista de la ciutat de València i ocupa actualment la Secretaria de Formació de l’Executiva local de l’Agrupació Benimaclet-Mestalla del cap i casal.

Des de La Quarta Torre, esperem que la seua militància política, no afecte a la seua feina, que esperem siga al servei de l’Ajuntament d’Alaquàs, i no al servei de les aspiracions del Sr. Alcalde per convertir-se en Secretari General dels socialistes valencians.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

El titular tendría que ser: "Otro militante socialista, nuevo jefe de comunicación", ya que el anterior, Josep Moreno era militante socialista y dirigente del PSPV de la Ribera.

Anónimo dijo...

Un altre mes per a mantindre,per que el a altre continua trevallant per a el ajuntament.
Lo que jo veig un per el ajuntament i el altre com a cap de propaganda de Alarte pagat per tots clar.