30/9/07

PÀRQUING D'ALAQUÀS NEGOCI I POLITICA


El passat dijous 27 de setembre es va ratificar, pel ple el Conveni subscrit entre la mercantil NAU URBANA SL., i l'Ajuntament d'Alaquàs, amb data 20 de setembre de 2007. El Conveni va ser ratificat amb els 13 vots a favor dels regidors socialistes i 8 abstencions dels regidors del PP.

Segons ha pogut saber La Quarta Torre, els regidors del Partit Popular tenien seriosos dubtes sobre la legalitat del conveni, ja que alguns dels punts podrien ser contraris a l'actual Pla General, i la legalització d'aquests punts quedaven supeditats al contingut del nou Pla General en fase de redacció.

El conveni es va signar segons l'ordre del dia del Ple amb NAU URBANA SL., però segons ha pogut esbrinar La Quarta Torre, el 10 de març del 2006 es constitueix l'empresa NAU URBANA PARQUING ALAQUAS SOCIEDAD LIMITADA, ambdues comparteixen domicili en la GRAN VIA MARQUES DEL TURIA, 59 i a D. Fidel Blasco Miota, ex regidor del PP de l'Ajuntament d'Alaquàs com un dels seus administradors.

NAU URBANA PARQUING ALAQUAS SOCIEDAD LIMITADA hauria de ser per tant l'empresa responsable de la construcció de l’aparcament del carrer major, doncs sembla ser aquest el seu objecte social, i no NAU URBANA SL. com es desprèn del conveni signat per l'Ajuntament.

En NAU URBANA PARQUING ALAQUAS SOCIEDAD LIMITADA consta també com administrador des del 20 d'abril de 2006 D. Tarsilo Francisco Piles Guaita, ex regidor d'UV de l'Ajuntament de València, ex president de la formació regionalista i actual conseller del València CF.

Des de la Quarta Torre esperem que les vinculacions d'aquestes empreses amb la dreta valenciana, no sigen les causants que el PP local no haja votat en contra d'aquest conveni urbanístic malgrat els dubtes que tenen sobre la legalitat del mateix.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Qui serà la quarta torre? hehehehe Este blog mola mogolló!!!!!

Gràcies per informar-nos d'aquelles coses que no ens enterem els ciutadans de a peu.

Salutacions

Anónimo dijo...

volem més!!!!!

Anónimo dijo...

La respuesta puede ser tan sencilla como esto. NAU URBANA SL es una promotora que ha construido el parking igual que ejecuta otros proyectos. Y NAU URBANA PARQUING ALAQUAS SOCIEDAD LIMITADA debe ser la empresa creada por los anteriores para gestionar el parking, de forma independiente a la ejecución de otros proyectos que seguirá realizando la primera. No tengo la certeza pero es de cajón.

Sobre el gerente, sí, ese señor fue concejal del PP hace tiempo pero lleva bastante desvinculado de la política activa, más allá de su militancia. No forma parte de la dirección local o comarcal de su partido desde hace años. O sea, que no deja de ser un empresario más del pueblo.

Las reticencias iniciales del Partido Popular al proyecto y el hecho de que el otro día se abstuvieran, prueba que no hay pastel.

También el ex concejal socialista Miguel Lis tiene intereses en las nuevas zonas de expansión de Alaquàs, donde se van a construir las VPO. Pero si se respetan las incompatibilidades legales, uno tiene derecho a tener ideología y filiación política y proseguir su actividad de negocios. Claro que siempre hay que estar vigilantes a los procesos, las incompatibilidades, etc.