13/9/07

Turbulències en el PSOE local.


L'alcalde Jorge Alarte està tenint un inici de legislatura més moguda del que esperava després de revalidar la seua majoria absoluta en les passades eleccions del 27 de maig i no precisament per l'oposició realitzada pel PP local.

Segons ha pogut saber La Quarta Torre, com a mínim una regidora i un regidor de l'actual equip de govern han perdut la confiança en l'actual alcalde i no aproven les formes amb les quals tracta als treballadors municipals així com als propis regidors, el debat i l'acord han estat substituïts aquesta legislatura per l'ordene i mane i la por, segons aquests edils.

Ambdós regidors estan mantenint contactes amb històrics militants socialistes d'Alaquàs, que en el seu moment també van ser apartats de la vida política local per Alarte, per a organitzar la seua actuació de cara al present curs polític, els dos regidors díscols juntament amb, de moment, un reduït nombre de militants socialistes estan discutint com va a ser la seua actuació tant dins del grup municipal com dins de l'agrupació socialista, sense descartar en aquest moment cap possibilitat.

Des de La Quarta Torre, ens mantenim a l'espera de més moviments dins del PSOE local però no descartem que el Sr. Alarte tinga una tardor calenteta.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Mai l'ordene i mane ha substituït el debat i l'acord.

L'ordene i mane ha estat la manera d'actual de Jorge Alarte des que ocupava el lloc de regidor de joventut (he treballat a l'ajuntament d'Alaquàs des de gener de 1996 a maig de 2007, en que vaig renunciar a la interinitat que ocupava)i no hi ha millor lloc per veure-ho que des de dins.

No obstant això, si és cert que l'ordene i mane s'ha aguditzat amb el temps i l'accés al major grau de poder municipal possible:l'alcaldia (i també amb les 2 revalidacions de càrrec)

La frase: "esto no es socialismo, esto es una dictadura populista" no és meua, sinó que me la va dir després de la victòria de les eleccions municipals de 2003 un històric del PSOE i un dels més vells socialistes locals.

Desitge molta sort als socialistes que estan intentant un canvi (que ja toca) i també que als 6 militants que votaren en contra d'ell com a candidat abans de les últimes eleccions se'ls unesca prou gent per fer-lo fora (i que encara estan en "búsqueda i captura").

Des d'ací el meu ànim i afecte per llançar-se a aquest camí tan "perillós" per a ells i elles i la meua solidaritat a totes les treballadores i treballadors de l'Ajuntament que pateixen els "tractes" de l'alcalde actual.
Sabeu, i l'alcalde millor que ningú, que tot aquell que no fa el que ell vol la paga i si fa el que no vol més encara.

Tant de bo que els sindicats municipals seguiren aquest camí, oblidaren la por i eixiren de la letàrgia, el cofoisme i l'autoresolució de problemes laborals personals.

Anónimo dijo...

Animo Consol, todos sabemos que el dictador populista es mas papista que el papa, pero no por ello podemos ni debemos dejarlo a sus anchas y durante estos cuatro años debemos trabajar igual que en los ultimos.
A por el oe. a por el.
Al final como bien sabemos y me dijo quien tu ya sabes todo se termina sabiendo y al final se destapara la verdadera cara del DICTADOR POPULISTA de 71.00 euros de sueldo.

Anónimo dijo...

Espero que la prepotencia de vuestro alcalde no le haga visitar las Azores.

Anónimo dijo...

El otro día me encontré por la calle a un amigo que es militante socialista de toda la vida. Primero estaba en otro pueblo y al venir aquí a vivir, hace ya años, se cambió.

Ese militante me dijo que cuando en las agrupaciones locales se votó la lista de personas propuestas para la candidatura autonómica, Jorge Alarte intentó que en Alaquàs se votara a mano alzada y tuvieron que recordarle que eso va contra las normas del partido.

¿Es que pretendía intimidar después a los que no le votaran o se abstuvieran?

De todas formas, al final Joan Ignasi Pla no le eligió para la lista y tuvo que seguir siendo alcalde.