17/10/07

UN ALTRE QUE ABANDONA EL VAIXELL


Segons ha pogut saber La Quarta Torre, l'Ajuntament d'Alaquàs està a punt de perdre, per voluntat pròpia, un nou funcionari i aquesta vegada no es tracta d'un funcionari qualsevol, sinó el primer de l'escalafó, ja que el que aquesta vegada abandona el vaixell és el Sr. Secretari Municipal José E. Llavata Gascón, que ha estat Secretari de la corporació des de la primera legislatura de Jorge Alarte com a Alcalde.

Sembla ser que existeix un mal endèmic en aquest ajuntament, no existeixen xifres oficials referent a això, però segur que si les existiren, l'Ajuntament d'Alaquàs encapçalaria el rànquing de renúncies d'interins i funcionaris dels ajuntaments valencians.

Segurament la forma de treballar del Sr. Alarte, la forma de tractar als treballadors municipals i el ja més que notori abandó de les seues funcions com Alcalde, provocada per la seua candidatura a dirigir als socialistes valencians, té molt a veure en la renúncia tant del Sr. Llavata com de molts dels treballadors municipals que han abandonat el vaixell, (i mentrestant un bon numero d’ex-treballadors esperant que el Sr. Alcalde tinga a bé tornar a contractar-los, després de tirar-los al carrer dies abans de les últimes eleccions municipals).

Des de La Quarta Torre li desitgem tota la sort del món al Sr. Llavata, en la seua nova destinació com Secretari de Quart de Poblet.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Quans interins abandonen l'Ajuntament? És la primera vegada que veig per escrit aquesta pregunta, i me n'alegre que algú la faça en un lloc públic.

A més de guanyar l'or dels ajuntaments que perden interins, podria guanyar el campionat de baixes per ansietat-depressió a causa del tracte de l'alcalde en les dues legislatures que ha presidit (o per assistència a psicòlegs). Ací hi participarien també regidors i regidores

O el campionat de treballadors municipals que tenen prohibit realitzar funcions de la seua competència per ordre estricta de l'alcalde. Vull dir, tècnics de joventut que temporalment deixen de realitzar les gestions de contracte de grups per actuar, aparelladors que no visiten obres, educadors socials sense atenció al públic, tècnics de cultura que no es reuneixen per decisions que afecten a les accions municipals en matèria de cultura, tècnics d'esports que s'enteren de decisions que els afecten quan ja estan preses...

O el campionat de disminució de temps dedicat a l'ajuntament per damunt de l'horari obligatori (sempre hi havia qui feia algun minutet més cada dia i ara cada vegada la gent compleix més estrictament l'horari).

Ja ens ho diu cada nova publicitat l'alcalde: a Alaquàs som capdavanters de la comarca i de la comunitat autònoma en moltes coses (llàstima que no totes les coses són bones)

Anónimo dijo...

Xe quarta torre, volem més!

Anónimo dijo...

¿que ya no pasan cosas alrrededor de la quarta torre??????
o es que os han hecho callar

.....os habeis pasao y eso tiene esos riesgos en "l'alartequas"

todos por amor al arte....

Anónimo dijo...

Quartatorre, no abandones tu el vaixell de la blogsfera!

laquartatorre dijo...

No abandonem el vaixell. En uns dies estarem de nou amb vosaltres amb més fo´rça que mai.

Anónimo dijo...

Haureu de tornar molt forts, perquè els d'alaquasparla han arribat i han arrassat. Jo ara entre a diari al seu blog i a la resta entre de tant en tant.

Salutacions

Anónimo dijo...

Tres mesos després de l'última aportació a informar-nos sobre "coses que passen a Alaquàs però que sovint no es publiquen als mitjans" queda demostrat que informar de certes coses és un risc que no tot el món està disposat assumir (i com més prop s'està de qui mana més s'entén açò pels riscs que comporta)

Sent, ben sincerament, que haja estat així.

Anónimo dijo...

Jo també vaig dir no a Alarte.
Vaig ser coordinadora de cultura del 2000 al 2003.
Va ser una experiència molt interessant, però les condicions laborals eren la cosa més semblant a l'esclavitud que he conegut mai.
Disponibilitat total, i salari de subsistència...

Anónimo dijo...

No a Quart de Poblet al Secretari l'alcaldessa li paga 3 millons mes de les antigues pesetes. Ara clar, els informes que fasa deuren de ser positius a les seues desfetas.