8/8/07

La caiguda del “Murdoch valencià”

El que fora batejat per alguns mitjans de comunicació com el "Rupert Murdoch valenciano" i veí del nostre poble Bernardo Moragues, no passa pels seus millors moments segons ha pogut saber La Quarta Torre.

Junt al nou fracàs dels seus dos últims intents mediàtics, el setmanari Noticias 7 dias i el mensual Actualidad 3, els problemes li estan aplegant als jutjats, el 20 de juny de 2007 apareixia publicat al BOP el llistat d’empreses declarades legalment com a insolvents per la justícia valenciana i en les que l’empresari Bernardo J. Moragues Argudo figurava com a President Executiu o Administrador únic, i per tant màxim responsable davant la justícia.

-Ediciones y Promociones Culturales de Levante
-Corporación Española de Prensa, Radio, Televisión y Medios Digitales
-Grupo de Comunicaciones y Audiovisuales del Mediterráneo
-Tribuna del Siglo XXI
-Inter Public Group Communications
-Interpublic Grup Comunicacions
-Intergroup Euroamérica de Comunicación
-Editorial Prensa del Mediterráneo
-Darmuchamarcha
-Diario Express Valencia Siglo XXI

El que en el seu moment va protagonitzar un dels moments mes surrealismes de les festes del nostre poble, amb la presència de l’exercit pels carrers d’Alaquàs, també ha vist com el passat mes d’abril la secció quarta de l’Audiència Provincial de València el condemnà a un any i mig de presó per declarar-lo "criminalmente responsable de un delito de estafa". Al mateix temps deurà retornar a la seua víctima, el Guardia Civil retirat, B.J. la quantitat de 45.000 euros més els interessos.

Però com les desgràcies mai venen soles el passat mes de maig l’Audiència de València condemnà a l’empresari dels mitjans de comunicació a pagar 600 euros de multa per agredir a un periodista i ex-gerent de una de les seues empreses Rafael M., que cobria la informació d’un judici en el que Moragues estava implicat.

6/8/07

Un militant socialista nou cap de comunicació.

Salvador Broseta Perales va prendre possessió el dijous 2 d’agost com a nou Cap de Comunicació de l’Ajuntament d’Alaquàs. Té 34 anys, va nàixer a València i prové de l’àmbit de la docència universitària a més de tindre una ampla experiència en la comunicació pública i institucional.

Diferents mitjans de comunicació es feren ressò d’esta noticia, però el que ningú va comentar es que segons a pogut saber La Quarta Torre, el Sr. Broseta es un destacat militant socialista de la ciutat de València i ocupa actualment la Secretaria de Formació de l’Executiva local de l’Agrupació Benimaclet-Mestalla del cap i casal.

Des de La Quarta Torre, esperem que la seua militància política, no afecte a la seua feina, que esperem siga al servei de l’Ajuntament d’Alaquàs, i no al servei de les aspiracions del Sr. Alcalde per convertir-se en Secretari General dels socialistes valencians.

5/8/07

Benvinguts a La Quarta Torre


La quarta Torre és una nova iniciativa, modesta en recursos, però ambiciosa en objectius. Volem que coses que passen a Alaquàs però que sovint no apareixen als mitjans habituals tinguen la màxima difusió possible. Utilitzant un mitjà flexible i interactiu com és un blog a Internet es volen difondre idees, pensaments, fets i rumors en format de conversa digital. No creiem que esta pàgina haja d’estar sotmesa als estàndards d’un mitjà de comunicació habitual a l’hora de demostrar la veracitat del que s’hi publica o comprovar exhaustivament les fonts. Es tracta de reproduir també allò que es comenta, discutix o transmet en una conversa de carrer si creiem que pot tindre interès.