19/4/08

ADEU

Tanquem la paraeta, aquest serà l'ultim post d'aquest blog.
Disortadament no hem pogut fer allò que voliem, però se n'anem en el moment més dolç de la blogsfera d'Alaquàs i segur que continuareu ben informats.

Esperem retrovar-vos

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Llàstima que altra veu calle.

Dewi dijo...

Lastima, si os lo pensais mejor siempre será bienvenida otra opinión

Anónimo dijo...

JAG estarà plorant per la vostra marxa.
Plorant d'alegria.

Anónimo dijo...

Açò té molt mala pinta. Pareix que els que manen i sobretot qui els assessora vos han pillat i vos han tancat la paradeta (supose que amenaçant-vos d'alguna manera). Una pena perquè material per a penjar al blog en teníeu. Jo mateix fa unes setmanes vos vaig donar una idea per a un post, em diguéreu que la penjaríeu, no l'heu penjada i ara a més tanqueu. Insistisc, açò té molt mala pinta. Este blog li feia molt de mal a alguns i al final vos han aconseguit silenciar. Un dia trist per a la blogsfera alaquasera i un bon dia per al cacic del poble.

Anónimo dijo...

No ha estat la primera iniciativa plural que han silenciat, per tant, no m'extranya en absolut. Manuel envia el teu post, no publicat a altre blog d'Alaquàs que el pugan conèixer

Anónimo dijo...

Como hicieron con Radio alaquas os han silenciado.

Creo que este blog se hizo con el animo de tocar las narices a alguien para conseguir algo. Yo creo que lo deben de haber conseguido.

Pocos post y en todos ellos un guiño a "se muchas cosas" "puedo tirar de la manta".

Al final el poder vuelve a ganar.

Anónimo dijo...

No crec que ningú haja aconseguit alguna cosa amb aquest blog, sinò tot el contrari, guanyar-se l'absoluta enemistat per sempre.
I trobe que si els/l'han silenciat continuaran posant obstacles al seu camí, com se'ls trobem o se'ls hem trobat tots els que ell (JAG) i el gran capo de la casa (JLM no se què més... )-que menjen dels impostos de la ciutadania alaquasera-, pensen que no som de la seua corda...

Anónimo dijo...

La pregunta entonces es porque se van?

Creo que entran en el club de los estomagos agradecidos o de la mayoria meninfoteriana.