8/8/07

La caiguda del “Murdoch valencià”

El que fora batejat per alguns mitjans de comunicació com el "Rupert Murdoch valenciano" i veí del nostre poble Bernardo Moragues, no passa pels seus millors moments segons ha pogut saber La Quarta Torre.

Junt al nou fracàs dels seus dos últims intents mediàtics, el setmanari Noticias 7 dias i el mensual Actualidad 3, els problemes li estan aplegant als jutjats, el 20 de juny de 2007 apareixia publicat al BOP el llistat d’empreses declarades legalment com a insolvents per la justícia valenciana i en les que l’empresari Bernardo J. Moragues Argudo figurava com a President Executiu o Administrador únic, i per tant màxim responsable davant la justícia.

-Ediciones y Promociones Culturales de Levante
-Corporación Española de Prensa, Radio, Televisión y Medios Digitales
-Grupo de Comunicaciones y Audiovisuales del Mediterráneo
-Tribuna del Siglo XXI
-Inter Public Group Communications
-Interpublic Grup Comunicacions
-Intergroup Euroamérica de Comunicación
-Editorial Prensa del Mediterráneo
-Darmuchamarcha
-Diario Express Valencia Siglo XXI

El que en el seu moment va protagonitzar un dels moments mes surrealismes de les festes del nostre poble, amb la presència de l’exercit pels carrers d’Alaquàs, també ha vist com el passat mes d’abril la secció quarta de l’Audiència Provincial de València el condemnà a un any i mig de presó per declarar-lo "criminalmente responsable de un delito de estafa". Al mateix temps deurà retornar a la seua víctima, el Guardia Civil retirat, B.J. la quantitat de 45.000 euros més els interessos.

Però com les desgràcies mai venen soles el passat mes de maig l’Audiència de València condemnà a l’empresari dels mitjans de comunicació a pagar 600 euros de multa per agredir a un periodista i ex-gerent de una de les seues empreses Rafael M., que cobria la informació d’un judici en el que Moragues estava implicat.

4 comentarios:

Nacho Sapena dijo...

Podrías citar la fuente de la que has extraído la información, que me suena que será mi blog, donde puedes encontrar mucha más información acerca del pseudoempresario Bernardo Moragues Argudo, y transcribirla a tu gusto. Pero cita. Y si no es pedir demasiado se agradecería un link.

laquartatorre dijo...

La información esta basada en informaciones extraidas del Valéncia hui, el BOP,el DOGV, el blog de Nacho Sapena, el blog Todos contra Moragues y el periòdico el Mundo.

Por tanto se trata de un articulo elaborado a partir de información extraida de 6 fuentes distintas.

En qualquier caso enhorabuena por tu Blog http://nachosapena.blogspot.com/

Nacho Sapena dijo...

Moltes gràcies pel link i per reconèixer les fonts informatives. Un fort abraç i endavant!

Anónimo dijo...

Hvala za intiresny Blog